+45 40 40 03 43 stemas@stemas.dk

WEIDEMANN

WEIDEMANN PRODUKTER

Weidemann Hoftrac, hjullastere, teleskophjullastere og teleskoplastere

Weidemann-maskinerne produseres i Tyskland og har over 50 års erfaring med å produsere kompaktlastere.

Med markedets laveste driftsomkostninger henvender Weidemann seg til de kundene som forventer kvalitet og pålitelighet.

Med et produktsortiment på over 40 forskjellige maskiner og et redskapsprogram hvor kun fantasien setter grenser, er det mulig å finne den maskinen som passer til deres behov, om det er park og anlegg, industri eller landbruk.

 

På dette link kan alle Weidemanns brosjyrer lastes

Kontakt Christian og hør mere

 

Christian Matthiesen
Forhandleransvarlig
Mobil: +45 40 40 03 43
Email: cm@stemas.dk

hoftrac
Minilastere
WEIDEMANN
Teleskophjullastere
WEIDEMANN
Hjullastere
WEIDEMANN
Teleskoplastere

WEIDEMANN

Weidemann tilbyr mini- og kompaktlastere fra 1-11 tonn. Weidemann tilbyr også teleskophjullastere samt hjullastere og et bredt utvalg av utstyr. Vårt samarbeid med Weidemann går tilbake til 1996, da importen startet og vi har derfor en bred og inngående kunnskap om maskinene.

I Hoftrac-serien 11-18 finner du maskiner fra 1630 – 3400 kg. Maskinene kjennetegnes av et kompakt design, lavt tyngdepunkt, liten svingradius og høye ytelsesegenskaper, som i mange år har preget Weidemanns Hoftrac-lastere og gjort maskinene ekstremt populære. Hip track minilastere løser enkelt arbeidsoppgavene og blant de mange arbeidsverktøyene finner du enkelt de typene du trenger for å håndtere oppgavene.

Alle Weidemann Hoftrac®-modeller leveres som standard med førertak med bilbeltesystem (FSD) Avhengig av modell kan frontrute eller bakrute velges for å beskytte føreren mot vær.

Hyttemaskiner har god plass på toppen og stor bevegelsesfrihet. Med vinduer rundt har føreren utmerket oversikt over arbeidsverktøyet og hele arbeidsområdet.

På forespørsel kan alle Weidemann Hoftrac®, med unntak av 1260LP og 1880, utstyres med det sammenleggbare førertaket eps. Med noen få håndtak kan eps-systemet justeres til lav gjennomstrømning.

Det hydraulisk senkede førertaket epsPlus leveres som ekstrautstyr og betjenes av føreren direkte fra førersetet. Det løser problemer med lav gjennomstrømning og letter arbeidet på gården betydelig. epsPlus er en komfortabel løsning med store tidsbesparelser og store sikkerhetskrav – tilgjengelig for 1160, 1160 eHoftrac® og 1280

Hoftrac basismodeller er gode startmodeller med arbeidsverktøy avhengig av oppgaven. Med Weidemanns fordelaktige startmodeller får du muligheten til å fritt konfigurere din Hoftrac-laster: Blant Weidemanns mange arbeidsredskaper velges typene som trengs for å løse oppgavene. Dette sikrer at din Hoftrac-laster samsvarer nøyaktig med dine spesifikke behov. Weidemanns Hoftrac-lasterkonsept gir deg følgende fordeler: Med våre Hoftrac-lastere betaler du kun for utstyret du virkelig trenger. Det er ikke antall modeller som avgjør om en optimal løsning oppnås, men heller det enkelte maskinutstyret for den enkelte gård. Kombinert med de riktige arbeidsverktøyene blir våre Hoftrac-lastere funksjonelle multimaskiner som passer for alle typer oppgaver.

Weidemann-serien fra 2080 til 9580 er som standard utstyrt med en hytte med stor romslighet og spesielt stor bevegelsesfrihet. Med vinduer rundt har føreren utmerket oversikt over arbeidsverktøyet og hele arbeidsområdet. De kraftige hjullasterne er tilgjengelig på forespørsel med enten lastearm eller teleskoparm.

Modellene i 2080 til 5080-serien med hjul- og teleskophjullastere er utstyrt med et vippbart førerhus. Dette gir mulighet for en ukomplisert tilnærming til motor, hydraulikksystem og elektrisk system. Overvåking og vedlikehold av maskinen blir betydelig enklere. Panseret kan også åpnes langt opp, noe som sikrer optimal tilgjengelighet.

Weidemanns LP-modeller. LP står for “Low Position” hos Weidemann. På grunn av lav førerposisjon og sittestilling har maskinen lavere konstruksjonshøyde. Dermed kan lave passasjer passeres uten problemer. I tillegg er det praktisk for operatøren å gå inn i maskinen og tyngdepunktet forskyves litt mot bakken. Weidemanns LP-modeller er som standard utstyrt med førerbeskyttelsesbrikke. Som tilleggsutstyr kan ulike versjoner av førerbeskyttelsestak og førerhus velges. LP-konstruksjonen er ikke tilgjengelig for: 5080, 5080T, 9080 og 9580T.

Weidemann teleskoplastere. De kompakte teleskoplasterne fra Weidemann er unike i kombinasjonen av løftehøyde, bredde og maskinytelse. Med firehjulsdrift og styring på alle hjul er de meget stabile og godt utstyrt for mange ulike arbeidsoppgaver.

Weidemanns teleskophjullastere kommer med godt, omfattende og robust standardutstyr. I tillegg kan maskinen kombineres med diverse tilbehør når det gjelder fremdrift, dekk, hydraulikk og førersete, slik at den passer hundre prosent til brukeren, bedriften og arbeidsoppgavene.

I tillegg til de mange funksjonene, den store arbeidskomforten og den utmerkede sikkerhetsstandarden, har den massevis av kraft og utholdenhet – den riktige løsningen for alle oppgaver. Weidemann tilbyr denne miljøvennlige serien med en motorteknologi som oppfyller de nyeste eksosstandardene.

Neste generasjon – T4512 teleskoplaster

De kompakte teleskoplasterne T4512 fra Weidemann er unike med sin kombinasjon av løftehøyde, bredde og maskinytelse: Med en løftehøyde på 4,50 m kan du løse et bredt spekter av stable- og lasteoppgaver. Nyttelasten er på hele 1,25 tonn, så bigballer av enhver type eller høy materialvekt er ikke noe problem.

Maskinens kompakte mål er 1,56 m i bredden og mindre enn 2 m i høyden. Med de kompakte dimensjonene kan teleskoplasteren passere trange passasjer og bevege seg inn i trange rom hvor den kan manøvrere fritt. Weidemann T4512 har nå vært på markedet i mer enn 10 år – og går nå inn i neste runde: Med motorombyggingen til utslippsklasse V er teleskoplasteren T4512 fullstendig forbedret.